Sunday, 7 September 2008

Zachtjes tikt de regen...

We zijn alweer terug aan de gebruikelijke winterse zondagen, waarbij bakken water uit de hemel stromen en je niets beters kan doen dan een beetje 'chillen' in huis.

In de loop van vorige week werden de laatste hoogst noodzakelijke en bestelde zaken geleverd voor onze slaapkamer en living, zodat we nu eindelijk het gevoel van een huiselijk nest hebben, en eventuele bezoekers ook niet langer in de keuken moeten ontvangen ('goe volk' in de keuken ontvangen is nochtans een gewoonte van het platteland, maar dan heb je geen groot huis nodig natuurlijk). Onze slaapkamer is nu voorzien van een ingebouwde kleerkast en een reusachtig ogend bed - de 'logeerkamer' is bij deze ter beschikking van potentiele logees*, en onze living is voorzien van een salon.
Voor gordijnen en salontafel is het voorlopig even behelpen met tijdelijke items, maar de gordijnen zijn alvast in bestelling bij Heytens.

Na een waterige zomer met een thuisvakantie en veel 'm(h)uizenissen' gaan we vanaf volgend weekend toch eens een paar dagen kijken hoe de zon er ook alweer uitzag in Side, Turkije. We verheugen ons al op een blij weerzien!

* Getypt op een laptop met querty met onvindbaar trema en accenten.

No comments: