Friday, 27 June 2008

Route Nationale 7

Terwijl iedereen in (nationale) zeven haasten zijn biezen pakt om de Belgische zomer te ontvluchten in het zuiden, zal het voor ons in eerste instantie Liezele City worden de komende maanden.

Er is nog genoeg te doen om onze stulp in orde te brengen, zij het dat dat weliswaar bij de spreekwoordelijke mondjesmaat zal gebeuren, als avondvullend programma, of voor zover we tijdens onze ├ęchte vakantie (thuis) het niksen, terrassen, fietsen, shoppen, bezichtigen, eten - want wat doet een mens anders op vakantie - weer eventjes beu worden. De kortste deadlines onder de vorm van enkele nakende meubelleveringen zullen worden nageleefd, daarna zal het vermoedelijk een vijfjarenplan worden, mijn Pappenheimer kennende...

Onze helpende schilderhand heeft ons in ieder geval al een goed stuk op weg gezet, en de lastigste opdrachten werden door hem getackeld, waarvan het resultaat wel mag gezien worden.

Zijn alter ego bleek zowaar The Green Hornet, en tot onze grote opluchting werd al een heel deel van het onrecht en onkruid rond ons Green Green Grass of Home bevochten. De strijd is nog bij lange na niet gestreden, maar de eerste veldslagen werden toch al gewonnen. En dat resultaat mag er ook wel zijn.

No comments: